wypadajki.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 16 kwietnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

Witam, chciałam zapytać czy mogę napisać do Pt w sprawie wypadajek, to nie jest fair i normalne moim zdaniem że jednemu wypada z tego samego pola 80sztuk a mnie 24 .., przy pucharach na maksa, wydaje mi się że cos mam nie tak..zawsze koncze ewenty na sam styk.... mimo że mam 90 poziom, stosuję się do rad, sieję na noc długo rosnące a wypada z nich kilka sztuk... , jest to mega niesprawiedliwe!

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Pomoc Techniczna nie ma żadnego wpływu na "wypadajki", może jedynie sprawdzić ile wypadło i czy zostały prawidłowo dopisane do Twojego konta a częstotliwość wypadania i ilość jest losowa.

A co do wypadających przedmiotów to tutaj znajdziesz wszystkie informacje jakimi na ten temat dysponujemy:
    W tym wątku możesz poprosić innych Graczy o przesłanie wypadajek w prezencie: Event "Perypetie z pisankami" - Wielkanocny wisiorek - wymiana, prezenty.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  3. zletrafileskotku

a co mi da to że ktoś mi wyśle 20 sztuk dziennie!? , dlaczego jednemu wypadnie 80 sztuk a mnie prawie wcale? coz za gra...=/

4. SMOD_Atena

Na losowość niestety nikt nie ma wpływu, jedno co mogę doradzić oprócz wskazówek dotyczących wypadajek, to korzystać z dostępnych w grze bonusów skracających czas wzrostu roślin tak aby w krótszym czasie mieć więcej zbiorów a tym samym większe szanse na większą ilość wypadajek.

Tutaj znajdziesz informacje na temat bonusów i ich wykorzystania:
    Pomocne są też uszlachetnienia ze Szklarni, a wszystko na ten temat znajdziesz tutaj:
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  5. zletrafileskotku

6. SMOD_Atena

W takim razie temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.