Wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _oskar_6_, 25 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _oskar_6_

_oskar_6_ Młodszy ekspert

Witam, proszę mi poradzić co zrobić żeby eliksir wzrostu wypadał w większych ilościach, czy jeśli posadzę roślinę na dłużej czy lepiej jeszcze więcej jabłoni, strasznie mało wypadajek, a za realne pieniądze nie kupuję, i mimo że robię co mogę to obawiam się, że nie skończę eventu i tak samo będzie jak z poprzednim, którego nie skończyłam, można się całkowicie zniechęcić do gry

2. sroczka33

sroczka33 Forumowy żółtodziób

Witam! mam ten sam problem, zresztą jak przeglądałam forum to inni gracze też się skarżą że wypadajki zaczęły wolniej wypadać, czego wcześniej nie było, proszę o pomoc

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Większe szanse na większą ilość wypadajek będą przy zbiorach roślin, drzew czy zagród, który podstawowy czas wzrostu/hodowli jest dłuższy, jabłoni nie polecam. Jabłonie potrzebne są w tym evencie tylko po to aby zebrać z nich 32 kwiaty jabłoni do zadań, bo tylko z tych drzew te kwiaty wypadną.
    Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem:
    Proponuję również śledzić wątek z rozmowami o evencie, gdzie na bieżąco Gracze dzielą się swoim doświadczeniem: >>klik<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

4. _oskar_6_

_oskar_6_ Młodszy ekspert

nie mam pytań, nie mam również nadzieji, dziękuję

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.