wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 19 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

witam!! doskonale rozumiem, że wypadajki podczas eventu to sprawa losowa, lecz dlaczego ( jak wynika z wypowiedzi) niektórzy mają ich 30 a nawet 75 a mnie wypada 6- 14. Jak przy takiej ilości skończyć obecny event??? Często sypię super nawozem aby szybciej dojrzewały roślinki lecz i wtedy mam 8-11 wypadajek. Czy większość też tak ma???

2. agaleidis

agaleidis Czeladnik forum

ja mam to samo nie ma szans na skończenie tego ewentu....też robie to samo i wypadajki to maks 12 lub 14.....żenada????

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

wandeusz na temat wypadania przedmiotów ze zbiorów znajdziesz poradnik tutaj:

A do zamieszczenia opinii o evencie i zapoznania się z opiniami innych Graczy zapraszam tutaj: >>klik<<.

Czy tutaj masz jakieś ogólne pytanie odnośnie gry?

4. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

Dzięki, nie mam pytań tylko żal :sleepy:

5. miekinia

miekinia Okazjonalny autor

U mnie dokładnie tak samo. Z ogłoszenia wynika że podwojono ilość wypadajek, ale chyba tylko niektórym szczęśliwcom. Nie skończę eventu, choć siedzę i sieję.

6. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.