wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 12 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

dostaję za hodowlę pawi wypadajki. gdzie one są, bo w stodole ich nie ma, i jak eventualnie w tej sytuacji mogę je wpłacić. to znaczy są w stodole, jak wchodzę do niej z farmy, ale z planszy eventu ich nie ma.
    Nadmienię, że licznik wskazuje mi, że mam 19 odznak Ptak

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2017
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W Stodole są, w zakładce "Inne". Na planszy eventowej też wyświetlą się przy wykonywaniu zadań.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

właśnie napisałam że nie wyświetlają mi się na planszy eventowej przy próbie wpłacenia. co robię źle?

4. SMOD_Atena

Nie wiem co robisz źle. U mnie w Stodole:

Stod.jpg

i na planszy eventowej:

pla.jpg

Jak nie masz wykonanych zadań, w których odznaki są wymagane to jeszcze tam będą widoczne. Sprawdź proszę.

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

a nie jest przypadkiem tak, że odznaki ukazują się do wpłacenia tylko w niektórych zadaniach? Jeśli tak, to w których. To co mnie zdumiewa, to że na twojej planszy ze stodoly masz wybór grupy produktów, bo ja mam tylko rubrykę: pawie i nie mam możliwości wyboru: inne. mówię o wejściu do stodoły z planszy eventowej

6. =kalina=

=kalina= Chodząca legenda forum

spójrz w stodole, ale po wejściu z farmy, bo w planszy eventowej pokażą Ci się tylko pawie, bo pawie masz wpłacić, widocznie jesteś przy tym kroku gdzie wpłaca się zwierzaki :)
    Jeśłi je wpłacisz następny krok będzie "wypadajkowy" i wtedy nie pokażą Ci się zwierzaki, tylko odznaki

odznaki oddajesz do co drugiego zadania, ale na planszy, w miejscu gdzie mod Ci wskazał powinny pokazywać się cały czas

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/parada-pawi.45317/ po kolei kroki w tabeli, jak widzisz co drugie wpłacasz pawie, a co drugie odznaki

taczanka555 lubi to.
  7. SMOD_Atena

Zadania, w których wymagane są odznaki znajdziesz tutaj: >>klik<<.

A ja z planszy już nie wejdę, bo mam wykonane wszystkie zdania, screen jest bezpośrednio ze Stodoły.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

=kalina= dziękuję za pomoc.

8. taczanka555

taczanka555 Baron forum

kalina, dzięki bardzo, jak zwykle niezawodna. Mod, czytaj ze zrozumieniem, jak widzisz, odpowiedź była prosta. Ale na pewno nie co drugie zadanie, Kalina, bo drugie też mam z pawiami. wynika z twojej tabeli, że wypadajki od trzeciego, dzięki jeszcze raz.
    temat do zamknięcia

9. SMOD_Atena

Ja proponuję czytać ze zrozumieniem poradniki i zmień proszę swój ton wypowiedzi, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.