Wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika czarne313, 24 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. czarne313

czarne313 Okazjonalny autor

Zwracam sie z prośba ponieważ dzisiaj po zebraniu z jednego poletka drzew a z drugiego zagrody dostalam tylko 2 wypadajki natomiast jak czytam inni maja juz skonczony ewent czy będę miala szansę rownież na ukończenie

2. Lithuana18

Lithuana18 Czeladnik forum

hahaha ja po całonocnych zbiorach dostałam aż 1 wypadajke :eek: wczoraj tylko 3, i gdzie tu sprawiedliwość ??? !!!

deaemeka lubi to.
  3. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Twój post przenioslam. Na zwiększenie liczby wypadajek ma wpływ, jakiego rodzaju zagrody i warsztaty masz poustawiane, preferowane jak zdążyłam zaobserwować są z ulepszeniami od czerwonych wzwyż i takie, w których hodowla trwa dłużej. Nie zapominaj, że wypadajki mogą też pojawić się w oazach. Ustawienie drzew XXL też zwiększa szansę na zwiększenie liczby wypadajek.
    Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem Wypadanie przedmiotów ze zbiorów Myślę, że przy takiej częstotliwości wypadania każda podpowiedź się liczy.
    Oczywiście musisz sama mieć uzbierane wypadajki.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

4. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Jasne, że ukończysz jeżeli zechcesz. Tych wypadajek nie trzeba dużo (30-50), na pewno uzbierasz. Postaw tylko zagrody i warsztaty , drzewa długo "dojrzewające". Powodzenia.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Posty, które w niczym nie były pomocne zostały usunięte.

***kacper*** dziękuję za pomoc.

czarne313 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

***kacper*** lubi to.
  6. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

ja na polach mam drzewa w tym polowa to xxl a wypada mi raptem 10 sztuk w takim tempie obawiam się nie skończyć eventu

***kacper*** lubi to.
  7. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Zapraszam Cie do zapoznania się z postami SMOD_Atena, zawierają one wskazówki odnośnie wypadajek.

8. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

10 to nieźle. " Wypadalność" podnoszą też puchary, gałąź na pnączu i J. Cytryna.

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

***kacper*** dziękuję za pomoc jeszcze raz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.