wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wandeusz, 8 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

od początku eventu ani jedna gałązka nie wypadła, jak tu działać w młynie?????

2. magda2007

magda2007 Książę forum

A masz wystawione drzewa, bo wypadajki tylko z drzew lecą.

3. mgalek

mgalek Chodząca legenda forum

u mnie też nic nie wypada z pól,zagród i drzew ,tylko kilka gałązek od sąsiadów

4. magda2007

magda2007 Książę forum

No z pól i zagród nie wypadnie.

5. farmermama1510

farmermama1510 Forumowy żółtodziób

U mnie też nie wypadają z drzew gałązki !!!!!!

6. wandeusz

wandeusz Komisarz forum

mam drzewa i zagrody i nic kompletnie nie wypada - ani pół gałązki!!!!!

7. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

u mnie lecą ale tylko z drzew

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Witam jak mówi poradnik eventowy Dostawa specjalna:
    "Z drzew na Farmie, Dzikiej Łące, Leśnej Polanie, Bahamaramie i Lesie Deszczowym wypadać będzie gałąź".
    Sprawdziłam u siebie i z całej leśnej polany (drzewa od śliwki do klonu cukrowego) zebrałam troszkę ponad 40 wypadajek. Dodam że drzewka ustawiłam jakoś wczoraj - tylko podstawowe nie dawałam żadnych ulepszeń. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania? :)

9. farmermama1510

farmermama1510 Forumowy żółtodziób

W dalszym ciągu z drzew nie mam gałęzi!!! Przelogowałam się i nic.... co z tym zrobić???

10. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

farmermama1510, jeżeli podczas zbioru z drzew nie otrzymałaś ani jednej wypadajki to nie umiem powiedzieć co się dzieje.
    Dodam że jak w każdym wypadku ilość wypadajek jest losowa. :)
    Z pozycji forum nie ustalę co się u Ciebie dzieje, zatem bardzo Cię proszę o napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej (kliknięcie w zielony napis przenosi do poradnika mówiącego jak skontaktować się z PT), tam Twoje konto zostanie sprawdzone i wszystko na pewno się wyjaśni. :)

wandeusz
    , czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

11. jooy69

jooy69 Książę forum

Czy jest jakiś błąd, nie pokazuje mi prezentów wysłanych od sąsiadów,dodam ze u córki na koncie też tak jest, sąsiedzi wysyłaja zawsze więc to nie brak prezentów tylko brak prezentacji.

12. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

jooy69, może masz po prostu wyłączone powiadomienia? Sprawdź proszę swoje ustawienia poradnik ..::klik::..
    Możesz również sprawdzić czy otrzymałeś prezent w dzienniku zdarzeń.
    Czy nadal nic się nie zmieniło?

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autor nie kontynuował tematu, kolejne pytania nie pojawiły się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.