wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Irena, 6 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Irena

Irena Zaawansowany

Witam, jak jeszcze poprawić wypadajki pasków papieru? Mam już wszystkie złote zloty, sieję goździki, a mam do końca jeszcze 58 papierów mache, czyli potrzeba 406 pasków papieru, a za cały zbiór otrzymuję ok 40. Martwię się więc, czy uda mi się skończyć, bez konieczności kupowania koszyków, a tego chcę uniknąć. Jak tego dokonać?

2. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam tak samo,,no nie,,,mi brakuje 420 pasków,,mój plan,,bez paniki,, do poniedziałku,,póżniej tylko SN i szklarnia,,kasztankowe pnącze odpada 50 h do aktywacji

edit,,szklarnia tzn orzechy laskowe uszlachetnione na super polach z SN i dopalaczami,,,ech,,na to też trochę czasu trzeba,,

3. Irena

Irena Zaawansowany

dziekuję za pocieszenie, że nie tylko u mnie tak ciężko idzie, nie mam niestety ulepszeń w szklarni, muszę nad nią popracować. Pozdrawiam

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

aleksandra, dziękuję za pomoc.

Dodam poradnik na temat wypadających przedmiotów i sposobów na zwiększenie szans na większą ich ilość : >>>klik<<<.

Tutaj można poprosić innych Graczy o pomoc : >>>klik<<<.

A skoro Autorka nie miała już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.