wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 151163, 4 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 151163

151163 Młodszy ekspert

wczoraj posiałem długo terminowe nasiona - dzisiaj zebrałem je i zero wypadajek tzn. piórek i przynęt - co się dzieje znów jakieś błędy

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Piórko-przynęta wypada tylko i wyłącznie z zagród, tak jak jest to napisane w poradniku. Zapoznaj się proszę : >>>Na ryby!

Natomiast podczas zbiorów z pól i drzew wypadają gumowe robaki.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. 151163

151163 Młodszy ekspert

poradnik czytałem i wiem co wypada z czego problem jest w tym że mi nic nie wypdło

4. -tunga-

-tunga- Aktywny autor

Przynęty musisz wyprodukować w młynie.Potrzebne do tego są piórka, gumowe robaki i części maszyn.

5. SMOD_Atena

-tunga-, dziękuję za pomoc.
    Sądzę, że Autor o tym też mógł przeczytać w poradniku o evencie. A co do wypadających przedmiotów to wypadanie jest losowe. 151163, zapraszam jeszcze do zapoznania się z tym tematem : Wypadanie przedmiotów ze zbiorów
    Proponuję poczytać również opinie i wskazówki Graczy na temat eventu tutaj : >>>klik<<<

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. mordka63

mordka63 Czeladnik forum

ok. wszystko się znalazło - wylogowałem się i wyłączyłem komputer , musiał się zawiesić - można zamknąć

7. SMOD_Atena

mordka63, rozumiem że 151163 to również Twoje konto i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.