Wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -zolza66-, 3 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -zolza66-

-zolza66- Forumowy żółtodziób

Moze mi ktos pomoc...brakuje mi jeszcze 109 wypadajek, a leca strasznie powoli, PROSZE.
    Pozdrawiam cieplo.

2. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

dziennie można dostać tylko kilka prezentów,więc to i tak ci w niczym nie pomoże,skoro event kończy się jutro.zasiej chociaż by zwykłe goździki czy nawet róże i już ok 90.albo zacznij uszlachetniać,wtedy masz nawet 45 wypadajek w sekunde ( uszlachetnione np goździki,super pola,super nawóz,biała niewinność,krestol i pnącze kasztanowe).

3. RioCity

RioCity Forumowy żółtodziób

Dzieki...wiem, ja tez nie dam juz rady dozbierac, nie sadzilam, ze beda tak slabo leciec, tak zle to jeszcze nigdy nie bylo i bede musiala cos pomyslec z tymi uszlachetnieniami, a i gozdzikow tez jeszcze nie mam, za niski poziom :(
    Chcialam tez tutaj poprosic o pomoc, ale chyba masz racje, to nie ma sensu, za malo czasu zostalo, po prostu, chociaz mnie brakuje tylko, a moze az 67, ale to i tak duzo
    Pozdrawiam goraco.

Ostatnie edytowanie: 3 maja 2015
  4. dzitka8

dzitka8 Okazjonalny autor

67 to wcale nie tak dużo, zbieraj dziś, na noc najdłużej rosnace jakie masz i może się uda. Powodzenia :)Zaraz Ci jedna czekoladkę wyślę.

Poszła:)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.Autorkę zapraszam do zamieszczenia prośby o eventową wypadajkę w tym temacie : >>>KLIK<<<
    Tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.