wypadajki

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kasia750, 3 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kasia750

kasia750 Hrabia forum

witam dlaczego na 20 wypadajek 18 to prezenty a 2 to czapki ,mam towaru na pełne 4 zadania z eventu ale brak czapek uniemożliwia mi oddanie go-jaki to ma sens starać się a i tak nie będę go wstanie skończyć?:cry:wypadajki nie powinny wypadać po równo?:mad:-.-8):mad::oops:narazie sieje jute to chyba proste
    ale u mnie wypadaja notorycznie prezenty :(

Ostatnie edytowanie: 3 grudnia 2014
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wypadajki eventowe,tak jak i inne,wypadają losowo i w zależności od tego co uprawiasz.Z dłużej rosnących upraw z reguły wypadajek jest więcej.A co do nierównego wypadania czapek i prezentów,to u mnie było podobnie,ale to się zmienia przy każdym zbiorze i raz więcej jest czapek,a raz prezentów.W efekcie końcowym ilość ich może się zrównać,chociaż lepiej byłoby,gdyby więcej wypadało prezentów bo do eventu potrzeba ich 800 a czapek 700.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie tez jest wiecej chyba prezentow niz czapek ale w sumie czapki "Czesciej" sie oddaje...
    ale roslinki tez mam duuuuzo, a wypadajek brak
    a sieje ciagle jute...

4. kasia750

kasia750 Hrabia forum

to jest coś nie tak jak mamy zrobic event?

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

na ostatni dzien pewnie kurki odkreca i zaczna sie sypac :p

6. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jest na tyle czasu, że spokojnie na noc możesz siać coś długorosnącego właśnie na wypadajki...

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Gracze mają różne metody na zwiększenie ilości wypadajek :sieją np...uszlachetnione goździki,cebulę czy róże,odkrywają runę na drzewie o nazwie " Żywa legenda" gdzie deponuje się puchary,albo też ich nie deponują na drzewie,tylko za każdym razem przestawiają na inne pole przed zbiorem,itp...
    Dobrze jest zajrzeć do wątku na temat obecnego eventu :https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/event-santakon-2014.13723/page-21#post-251236
    Tam Gracze na bieżąco dyskutują o evencie,udzielają sobie wzajemnie różnych rad i wskazówek.

8. Wyjaśnione :)

Pomimo obecności na forum autorka nie zadała więcej pytań zamykam :)

Graczom dziękuję za pomoc :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.