wypadajki z drzew

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magdabo, 27 lipca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdabo

magdabo Zaawansowany

mam pytanie jeśli mam włączone konto premium i automatyczny zbiór z drzew to jest możliwość że mogę nie dostawać wypadajek z nich , bo zauważyłam że przy poprzednim evencie nie dostałąm ani jednej wypadajki z drzew dopiero po wyłączeniu wyskoczyła jedna

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

magdabo wypadajki nie kumulują się tak jak owoce i jeśli przez kilka dni przed eventem nie będziesz zbierała owoców z drzew, to po starcie eventu wypadajki wypadną w losowej ilości tylko z cyklu dojrzewania, który ma miejsce podczas trwania eventu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. magdabo

magdabo Zaawansowany

ale ja zbieram i jestem tu codziennie wiec nie ma takiej opcji czyli z tego wychodzi ze powinny mi wypadac tak?

4. SMOD_Atena

Jeśli w zasadach eventu określone jest, że przedmioty mają wypadać z drzew to nie ma znaczenia czy będziesz owoce zbierała ręcznie, kombajnem czy automatycznym zbiorem, otrzymasz losową ilość wypadajek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. magdabo

magdabo Zaawansowany

no skoro tak twierdzicie to niech tak będzie można zamknąć

6. SMOD_Atena

Skoro można to zamykam, miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.