"wypadajki" na Bahamaramie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika asia, 2 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. asia

asia Aktywny autor

hej,
    mam pytanie - przy trwających równocześnie eventach, z roślin innych niż specjalne -co obecnie wypada na wyspie?
    Dodam, że interesuje mnie ukończenie/ kontynuowanie "karnawału" , z roślin eventowych obręcze jakoś spektakularnie nie lecą i chciałam posadzić coś innego. Nie chcę jednak po np.13 godzinach dowiedzieć się, że wypadajki przynależą do drugiego eventu..

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Hej asia.
    Na wyspie są obecnie 2 eventy i niezależnie od tego co tam posiejesz to wypadną oczywiście w losowych ilościach - przedmioty do obydwu eventów czyli:

Dodam, że większe szanse na większą ilość przedmiotów dają rośliny/drzewa/zagrody i warsztaty, których czas podstawowy wzrostu jest dłuższy, im dłuższy czas tym większe szanse.

Dla przypomnienia dodam, że event Królowa karnawału kończy się dzisiaj o godz. 22:00.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

ziutek7770 lubi to.
  3. asia

asia Aktywny autor

nie, dziękuję; temat można zamknąć :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro można to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.