Wypadajki, a zagrody...

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tarantula66, 17 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tarantula66

tarantula66 Stały bywalec

W poradniku wyraznie pisze, ze "ladunki" (wypadajki) bedziemy otrzymywac ze wszystkiego, cyt...
    Z pol, drzew, zagrod i warsztatow podczas zbiorow wypadac bedzie ladunek.

Moje pytanie: dlaczego nie wypadl ani jeden ladunek z odebranych wszystkich zagrod wystawionych na calaj farmie i Bahanaramie??? To samo bylo z drzewami...

Pozdrawiam.

2. Nie wypadł Ci ani jeden ładunek, to zastanawiające jest, sprawdziłeś w stodole pod zakładką inne ??? :)

3. tarantula66

Tak, sprawdzalam, przelogowalam sie i zrobilam wszystko inne, co mogloby pomoc i NIC...ile mialam ladunkow wczoraj, tyle samo mam dzisiaj po zbiorach, moja mama ma to samo, a gramy z roznych miejsc.
    Do pomocy nie bede pisac, bo Oni nigdy, NIGDY mi nie odpowiadaja, jest tak juz od dluzszego czasu i naprawde nie wiem co robic - pisalam tutaj juz o tym problemie z PT.
    Chcialabym jeszcze dodac, ze innych wypadajek tez nie mam, a uzylam Smoothie z trawa cytrynowa, bo zalezy mi na eliksirach i teraz jestem "w plecy", jak to sie "ladnie" mowi...

Ostatnie edytowanie: 17 stycznia 2015
  4. Napisz więc do Pomocy Technicznej link masz pod ramka gry z pozycji forum nie sprawdzę co się dzieje :)

Pamiętaj jednak żeby Twoja wiadomość zawierała co najmniej 140 znaków bo inaczej nie zostanie dostarczona a Ty nie dostaniesz wiadomości z automatu na swoja pocztę :)

5. tarantula66

Dziekuje pieknie, ale watpie czy mi odpowiedza, a najwazniejsze czy sprawdza moja farme, bo ostatnio to sobie tak tylko pisze...i pisze...i pisze... i ZERO reakcji z Ich strony, a moje prosby o pomoc kursuja sobie pewnie gdzies w eterze, ale sprobuje jeszcze raz.
    Pozdrawiam MOD_Kleopatra i jeszcze raz dziekuje.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgłoszenia do Pomocy Technicznej nigdy nie pozostają bez odpowiedzi,sprawdź proszę w swojej skrzynce folder Spam,być może tam znajdziesz odpowiedzi na poprzednie zgłoszenia.
    A skoro nie masz tutaj więcej pytań,to ja również dziękuję,pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.