wypadajka - jakieś kpiny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika pepe2013, 31 grudnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. pepe2013

pepe2013 Baron forum

To chyba jakaś kpina. Na Leśnej Polanie ze 100 pól i zasadzonych pomidorów - 0 (słownie: zero) szklanych misek. Zebrałem również 20 drzew - też 0 szklanych misek. Czyli co? Żeby ukończyć misję trzeba kupić koszyk misek? Tak to sobie wymyślili w BP? katastrofa, szkoda gadać...

2. skorpion_JM

skorpion_JM Analityk forum

Wypadajka leci z roślin o najdłuższym czasie siania i to także nie jest regułą, ponieważ ja miałam posianą hortensję, a wypadło tylko 16 szklanych misek na 156 pól, więc z pomidorów raczej nie można liczyć na to, że coś wypadnie, a jeśli chodzi o drzewa, to tylko z tych XXL wypadajka leci i na moje 28 takich drzew wypadło 14 szklanych misek, tak więc proporcjonalnie, to z drzew najwięcej leci wypadajek.

aleksandra lubi to.
  3. pepe2013

pepe2013 Baron forum

dzięki za info. Tak też zrobiłem wywaliłem pola i postawiłem drzewa XXL.

4. skorpion_JM

Jest jeszcze runa na Drzewie Mądrości zwiększająca szansę o 5% na wypadanie przedmiotów na wszystkich łąkach, tylko wymagane jest oddanie itemu Johny Cytryna.

aleksandra lubi to.
  5. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Naprawde? Ja takiej nie mam.

6. skorpion_JM

Ostatnie edytowanie: 31 grudnia 2021
  7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

ja mam dużo drzew długo rosnących i nie mam żadnej wypadajki z obecnej produkcji. ani jednej

8. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Faktycznie, Juz dawno mam ja odkryta i zapomnialam.

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Czy autor wątku ma jeszcze jakieś pytania?

10. pepe2013

pepe2013 Baron forum

Nie, zamykamy. Do siego 2022

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

To zamykamy :)
    Szczęśliwego Nowego Roku :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.