Wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kocur76, 29 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kocur76

Kocur76 Forumowy żółtodziób

Mam pytanie klepnąłem wymianę 2 zagrody szopów za 1 zagrodę żółwi i skasowało mi 1 licencje na wymiany tylko ze problem tkwi w tym ze mam zagrodę żółwi a nie mam szopów po prostu nie wymieniło mi a oferta znikła z wszystkich ofert. Czy trzeba jakiś czas odczekać czy jak ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Chciałeś oddać 2 x szopy za 1x żółwie czy odwrotnie ?

3. Kocur76

odwrotnie wyskoczyło ze zabiorę 2 szopy za żółwia niby ok oferta poszła licencja znikła a żółwia mam dalej a szopów nie

4. SMOD_Atena

Może inna wymiana została dokonana, sprawdź proszę w zakładce Moje oferty/Wysłane.

5. Kocur76

nic tam nie ma sprawdzałem okej no moze ktos klepnal w miedzyczasie dziekje za pomoc tylko licencja na wymiane przepadla bo mialem 19 a mam 18

6. SMOD_Atena

Z poziomu forum nie sprawdzimy, ale zapraszam do Pomocy Technicznej, tutaj poradnik : >>>klik<<<. Tam istnieje taka możliwość.

A tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.