Wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 23 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Czy jest jakiś błąd? że nie mogę nic wymienić w balonie? co bym nie kombinował to wyskakuje okienko że masz za mało towaru , skoro mam licencji wystarczająco?
    czy kury , króliki neonowe wymienić można bo w poprzednim G&T można było

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Aby móc wymieniać się z innymi graczami w "balonie" poza licencjami musimy mieć też wymaganą liczbę towaru do wymiany. Co ważne liczy się towar znajdujący się w inwentarzu a nie na planszy. Czasami za jeden fajny przedmiot ktoś chce dwa. To wszystko jest widoczne podczas przeglądania ofert.

Zapraszam Cię do dostępnej listy : LISTA (po kliknięciu na napis zostaniesz przeniesiony do listy na G&T)

Z tego co widzę to nie które zagrody neonowe takie jak kurnik czy też króliki można wymienić. Musisz przejrzeć listę i poszukać. Pamiętaj że najnowszych nowości może nie być na liście a co za tym idzie może się ich nie dać wymieniać.

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

3. alusoo

alusoo Zaawansowany

Dlaczego nie widzę swojej oferty w zestawieniu wszystkich ofert.Widzę tylko że wystawiłam w "zarządzaj ofertami".Czyżby moja oferta nie była widoczna dla mnie? To jakaś nowa ciekawostka?Wystawiłam żaby a chciałabym za nie item strajk.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

alusoo, Twoje oferty powinny być dla Ciebie widoczne. Ja np... widzę swoje, tylko zrealizować ich jak inne oczywiście nie mogę, kiedy próbuję pojawia się puste okno.
    Na przyszłość jeśli masz inne pytanie/problem od omawianego w temacie, otwórz proszę własny temat.

genetix25, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. SMOD_Atena

alusoo, również pozdrawiam jednak Twój post usuwam aby nie zaśmiecał tematu..

Czy Autor ma jeszcze jakieś pytanie ?

6. SMOD_Atena

alusoo Autor tematu to ten Gracz, który otwiera temat, w tym przypadku - Gracz genetix25.

Twój kolejny post usuwam i bardzo proszę nie zaśmiecaj tego wątku. Dobranoc.

7. [Misia80]

[Misia80] Czeladnik forum

Czemu nie mozna sie wymieniac na nowe drzewka? Mam na mysli tabebuja, mangostan ite nowsze jak derenia?

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

poniewaz dopiero po 4 miesiacach mozna wymienic sie nowosciami-tak zadecydowali twórcy

9. [Misia80]

[Misia80] Czeladnik forum

To bez sensu :(

10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

czy autor ma jeszcze jakieś pytania?
    [Misia80], poczytaj >TU<

11. ogrodnik45

ogrodnik45 Naśladowca mistrzów

zawsze gdy nie dokonała się wymiana w balonie to wystawione oferty wracały po zakończonym GT dzisiaj niestety nie wróciły czy to jakiś błąd czy trzeba anulować wymiany przed zakończeniem eventu

12. SMOD_Atena

ogrodnik45 przedmioty, które pozostają nie wymienione wracają do właściciela w czasie od kilku godzin do kilku dni. Jeśli nie wycofałeś swoich ofert to czekaj proszę cierpliwie, przedmioty wrócą na pewno.

W związku z tym, że G&T się zakończył i odpowiedzi na pytanie Autora zostały udzielone, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.