Wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika misos, 17 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. misos

misos Forumowy żółtodziób

Witam. Czy jest możliwość wymiany ze znajomym bezpośrednio zamiast wstawiania oferty i szukania jej? Jeśli jest taka możliwość to jak to zrobić? Ponieważ chcę się wymienić z sąsiadem który jest 20 poziomów niżej i jak ustala ofertę nie mogę jej znaleźć.

2. .-max1980-.

.-max1980-. Okazjonalny autor

Owszem, jest taka możliwość.
    Jest taka opcja G&T podaruj - wybierasz co chcesz wysłać swojemu znajomemu, otwiera się lista twoich znajomych, wyszukujesz tego kogoś, komu chcesz coś wysłać i to wszystko :p
    Tylko się nie pomyl przy wysyłaniu, bo nie ma możliwości cofnięcia tego podarunku ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

misos, bezpieczna wymiana jest przy korzystaniu z opcji 'Wymiana". Jeśli chcesz zrobić prezent znajomemu możesz skorzystać z opcji "Darczyńca", znajomy może ale nie musi się odwzajemnić i o tym należy pamiętać.

W poradniku znajdziesz wszystkie informacje : >>>klik<<<.

Swoje ogłoszenie możesz zamieścić również tutaj : >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

.-max1980-., dziękuje za pomoc.

4. misos

misos Forumowy żółtodziób

Już wiem wszystko dzięki wielkie ;) Pozdrawiam

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skoro już wszystko jasne to temat zamykam, również pozdrawiam i udanych wymian życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.