wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika farmerka-67, 16 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. farmerka-67

farmerka-67 Czeladnik forum

mam pytanie wystawiłam trzy razy oferty za kupione licencje zadrody wracają na pasek a licencje trafia licho

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli nie nastąpiła wymiana to licencje nie powinny przepaść. Wyloguj się proszę, ponownie zaloguj do gry i sprawdź czy stan licencji jest prawidłowy. Jeśli coś się nie zgadza to zapraszam do PT : >>>klik<<<. Z pozycji forum nie mamy możliwości aby sprawdzić co dzieje się na koncie Gracza.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. farmerka-67

wylogowywalam się nie niemam wiece

pisze do pomocy i caly czas wyskakuje blad to floreny poszly sobie

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 16 stycznia 2016
  4. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

A oferta została zrealizowana czy sama wycofałaś?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

{Monia}, dziękuję za pomoc.

farmerka-67, zgłoszenie musi być napisane według wskazówek z poradnika, do którego link podałam w poprzednim poście. W poradniku czytamy, że :

"1. Wiadomość do PT musi mieć minimum 140 znaków i zostać napisana będąc zalogowanym do gry (wyłączając przypadki problemów z zalogowaniem) i posługując się adresem mailowym przypisanym do konta w grze.
    2. W wiadomości należy dokładnie (w miarę naszych możliwości i pamięci) opisać problem - warto podać daty, czasy, co konkretnie zniknęło/dziwnie się pojawiło itp.
    3. Podanie szczegółowych danych, w tym numeru ID oraz dokładne opisanie problemu znacznie ułatwi pracę Pomocy Technicznej. Takie zgłoszenie zostanie też szybciej opracowane, bez potrzeby dopytywania Gracza o dodatkowe informacje
    4. Jeśli zaczęliśmy korespondencję z PT to kontynuujemy ją poprzez odpowiedzi na maila, który do nas przyszedł. To znacznie ułatwi udzielenie Wam Szanowni Gracze, odpowiedzi na postawiony problem."

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. kothel

kothel Młodszy ekspert

Jak moge dokonac wymiany z osoba nie bedaca na mojej liscie znajomych?

7. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Niech ta osoba napiszę do ciebie wiadomość w grze (sowę) zaznaczysz "ptaszka" przy tej wiadomości i klikniesz dodaj do znajomych.

8. farmerka-67

wymieniałam się normalnie dopóki nie kupiłam licencji za floreny ale widze ze chyba wrocily tu gnie nie trzeba bo zamiast do wymiany wrocic to do podaruj

9. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

W tej sytuacji kontakt z pomocą techniczną jest konieczny. Z pozycji forum nie jesteśmy wstanie tego zweryfikować. Jeśli do nich napiszesz na pewno dostaniesz odpowiedź :)

Czy mogę w czymś jeszcze pomóc ?

10. farmerka-67

dzięki to wszystko

11. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Mam nadzieje, że wszystko się wyjaśni,

Autor wątku niema dalszych pytań, temat zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.