wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika szczota67, 28 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. szczota67

szczota67 Czeladnik forum

witam mam pytanie dlaczego nie mogę się wymienić prezentami

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A konkretnie jakie przedmioty masz na myśli ?

3. szczota67

4. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Masz na myśli wymianę w mini-evencie Gift&Trade? Jeśli tak to sprawdź proszę, czy itemy/przedmioty, którymi chcesz się wymienić w balonie, znajdują się na tej liście: >>klik<<
    Jeśli item ten na liście nie występuje lub jest przy nim "-", to niestety nie będzie on dostępny w formie podarku/wymiany.

5. szczota67

jest przy itemie + przy tym co ja chce a ten co chce odac tez jest z + i nie idzie wymienić a mam ponad 10 strzalek zielonych

6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Korzystasz z opcji wymiany w balonie czy chcesz przesłać komuś item w formie prezentu? Jeśli jest to wymiana, to czy Gracz oczekuje jednego przedmiotu czy kilku? Wtedy potrzebne jest więcej licencji.

7. szczota67

ani przez balon ani z zegara na glownej laki nie idzie

8. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skorzystaj proszę z tego poradnika: >>Gdy gra nie działa<<. Zaktualizuj wtyczkę AFP oraz wyczyść ciasteczka. Podaj proszę, które itemy chcesz wymienić?

9. szczota67

w gore do nieba na najlepsi przyjaciele wyczyscilem ciasteczka

Ostatnie edytowanie: 28 lipca 2015
  10. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Czy Twój item znajduje się w inwentarzu? Czy w wymianie Gracz chce otrzymać tylko 1 taki item czy więcej? Jaka informacja wyświetla się podczas próby wymiany?

11. szczota67

ok naraz z 1do 1 zrobilo się 10 albo 20 = w gore do nieba jak wyczyscilem ciasteczka oczywiście ze jest w inwentarzu a nie na łonce wystawiony

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Skontaktuj się proszę z Pomocą Techniczną- tam Twoje konto zostanie sprawdzone, ponieważ z pozycji Forum nie mam takiej możliwości.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania?

13. szczota67

nie dziekuje za pomoc możesz zamknąć post

14. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Również dziękuję, życzę dobrej nocy i zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.