wymiana

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika PAOLO121290, 14 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. PAOLO121290

PAOLO121290 Młodszy ekspert

mam problem.wymienilem czerwona fabryke strusich jaj ma zaglownie,ale zaglownia nie dotarla do mojego inwentarzu.wylogowalem sie i zalogowalem kilkakrotnie ale nic to nie pomoglo.mozecie sprawdzic?ID 40643910.dzieki.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

PAOLO121290, sprawdź w balonie w miejscu "Zarządzaj ofertami" zakładkę "wymiana już nastąpiła". Jeżeli tam będziesz miał informację, że taka wymiana miała miejsce a mimo to w inwentarzu nie będzie żaglowni, zastosuj się do porad zawartych w tym poradniku: Gdy gra nie działa :)
    Jeżeli pomimo wykonania czynności zalecanych przez poradnik żaglownia się nie znajdzie, napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam Twoje konto zostanie sprawdzone na konsoli systemowej i wszytko powinno się wyjaśnić.
    Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. -bozena0727-

-bozena0727- Forum Pro

nie mogę wymienić drzewa wszystko mam pokazuje mi się napis masz za mało towaru co jest

4. PAOLO121290

tak,mam jeszcze pytanie.w balonie nie moge sprawdzic,bo to nie byla moja oferta.dokonalem wymiany przegladajac oferty innych farmerow.juz dokonalem wielu wymian i do tej pory wszystko bylo ok.wiec co mam robic?

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

PAOLO121290, próbowałeś w inwentarzu wpisać nazwę warsztaciku? Czasem nie możemy czegoś znaleźć a wpisanie pomaga. Jeżeli żaglownia się nie znajdzie pozostaje napisanie zgłoszenia do Pomocy Technicznej (link do PT masz pod ramką gry), tam Twoje konto zostanie sprawdzone i sprawa na pewno się wyjaśni. :)
    Chciałbyś o coś jeszcze zapytać? :)

-bozena0727-, o jakie drzewo chodzi? Możliwe że drzewkiem przy którym wyskakuje taki komunikat nie można się wymieniać. :)

6. PAOLO121290

wy nie mozecie sprawdzic?byc moze pomylilem sie i oddalem czerwona fabryke strusich jaj za cos innego:cry:

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

PAOLO121290, niestety z pozycji forum nie mamy dostępu do konsoli systemowej. Sprawdzić co się dzieje u Ciebie na koncie może tylko i wyłącznie Pomoc Techniczna. :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

8. mag555-m1

mag555-m1 Czeladnik forum

Dlaczego nie mogę wysłać drzewa Mombin, jest na liście możliwych do wysłania. A ja pomimo, ze Mombiny mam 3 podarować nie mogę.
    Próbowałam wczoraj i dziś więc przelogowanie nic nie daje???
    Moje ID 8810337

9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Może ktoś nie ma odkrytego posągu? Jeśli nie ma dostępu do drzewa na Bahamaramie, nie może go otrzymać.

10. mag555-m1

mag555-m1 Czeladnik forum

OK, dzięki

11. PAOLO121290

nie wiem,dostalem odpowiedz od pomocy technicznej.twierdza,ze otrzymalem zaglarnie ale ja juz jedna zaglarnie mialem,po wymianie powinny byc 2 w inwentarzu a jest tylko 1.napisalem do pomocy tech.jeszcze raz,ale mam wrazenie,ze nie dostane juz tej zaglarni.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A nie masz przypadkiem wystawionej gdzieś na farmie tej 1 Żaglowni i nie wysłałeś jej w prezencie, nie wymieniłeś na coś innego? Jeśli w odpowiedzi z Pomocy Technicznej otrzymałeś informację, że żaglownia z wymiany do Ciebie dotarła, to tak jest, ponieważ jest taki zapis na konsoli systemowej i na tym opiera się Pomoc Techniczna. Przeszukaj proszę swoją farmę dokładnie.Zastosuj się do poradnika : >>>klik<<< , spróbuj wejść do gry na innej przeglądarce,spróbuj wszystkiego co jest możliwe. Jeśli nadal nie znajdziesz Żaglowni,to kontynuuj proszę rozpoczętą już korespondencję z PT.

13. PAOLO121290

ja mysle,ze pomoc techniczna nie kontrolowala konsoli,bo zobaczyliby ze nie otrzymalem zaglowni.jedynym wytlumaczeniem moze byc tylko jedno,ze wydawalo mi sie,przez pomylke,ze wymieniam na zaglownie,a wymienilem na cos innego.oni kontrolujac powinni mi powiedziec co otrzymalem.zobaczymy co mi odpisza.na razie dziekuje bardzo i pozdrawiam.

14. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro kontynuujesz korespondencję z Pomocą Techniczną to tam na pewno uzyskasz wszelkie szczegółowe informacje, a tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.