WYMIANA

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika foremka., 29 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. foremka.

foremka. Zaawansowany

Czy żeby się z kimś wymienić np zagrodą musze mieć go w znajomych? Jest jakiś poradnik krok po kroku? Bo jak klikam wymiana to widze tylko graczy których mam w znajowych a cche wysłac komuś zagrodę spoza znajomych.
    Dzieki z góry za odp

2. Grażyna55

Grażyna55 Okazjonalny autor

mam pytanko , dlaczego nie mogę wymienić granatowca na brzoskwinię xxl skoro w zakładce mam 8 sztuk granatowca ? :sleepy:

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

foremka.,dokładnie tak.Aby móc wysłać Graczowi prezent musisz mieć go w znajomych,ażeby go dodać do znajomych musisz napisać do niego wiadomość i na poczcie ,w skrzynce nadawczej zaznaczyć tę opcję przy.Zapraszam do poradnika,znajdziesz w nim informacje jak dodać Gracza do znajomych :>>>KLIK<<<

Grażyna55,być może nie możesz ustawić tej wymiany ze względu na występujący problem,o którym mowa w tym ogłoszeniu:>>>KLIK<<<
    A na przyszłość jeśli masz inne pytanie od pytania Autora tematu,to otwórz proszę swój temat i w nim zadaj pytanie.

foremka.,czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. foremka.

foremka. Zaawansowany

nie dziękuję już wszystko rozumiem. Dziękuję za pomoc. Można zamknąc

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro wszystko jasne,to miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.