wymiana w balonie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sylwia8677, 28 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sylwia8677

sylwia8677 Czeladnik forum

ustawiam wymianę w balonie np.koguty za żaglownice i gdy tylko ja ustawie pobierana jest licencja na wymianę ale gdy kliknę w zarządzaj ofertami nie ma tam oferty w wymiana już nastąpiła tez jej nie ma

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

sylwia8677, na początek spróbuj wylogować i ponownie zalogować się do gry, zrób to kilka razy, wtedy wszystko powinno się pokazać. :)
    Napisz proszę, czy wylogowanie i ponowne zalogowanie pomogło. :)

3. PAOLO121290

PAOLO121290 Młodszy ekspert

ja mam ten sam problem,wylogowanie i ponowne zalogowanie nie pomoglo>:(

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja dopytam tylko dla pewności-ustawienie oferty oczywiście zatwierdzacie klikając po prawej stronie oferty tak i jest tak jak na poniższym obrazku biały krzyżyk na czerwonym tle?

5. PAOLO121290

PAOLO121290 Młodszy ekspert

tak

u mnie np. ktos oferuje jablon za cytryne i ta wymiana jest mozliwe,ale ja nie chce jabloni.chce cedrat za bez i tutaj nie moge wykorzystac tej oferty,bo licencja jest zablokowana a mam ich jeszcze 28 i mam bez w inwentarzu

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 kwietnia 2015
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Proszę o zapoznanie się z tym Oficjalnym Ogłoszeniem: ..::klik::.. :)

7. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy problem Autorki się rozwiązał? :)

8. panda-p25

panda-p25 Hrabia forum

witam mam ten sam problem już od wczoraj ,OO było wczoraj o 20,16 a dziś mamy już17,43 i nadal nie można się wymieniać .kto pracuje ,bo chyba nie obsługa techniczna,ile jeszcze trzeba. czekać

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Na rozwiązanie niektórych problemów potrzeba więcej czasu, trwa GT, na razie nie mamy nowych informacji w tej sprawie. :)

haidi15 lubi to.
  10. haidi15

haidi15 Forumowy żółtodziób

a ja mam pytanie np. wymieniłam się z kimś zagrodą i mam ją w Wymiana już nastąpiła ale na polu jeszcze nie mogę jej umieścić czy to normalne???jeśli tak to kiedy będzie ta zagroda aktywna???z góry dziękuję za odp.

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

Wyloguj się i zaloguj ponownie, następnie odszukaj przedmiotu w pasku z inwentarzem. Na przyszłość załóż proszę własny wątek, jeśli pytanie dotyczy innego zagadnienia. :)

12. haidi15

haidi15 Forumowy żółtodziób

ok.przepraszam i dziękuję...

13. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytania? :)

14. lilka49

lilka49 Okazjonalny autor

witam bardzo rzadko zagladam na forum i chciałabym wiedziec gdzie moge zwrócic sie do uzytkownikow w sprawie podarunków mam troche na zbyciu i chciałabym pomoc tym z niskimi levelami jesli wiesz to pomoc dziekuje

15. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Swoją ofertę podczas obecnego Eventu G&T możesz zamieścić w tym wątku: >>klik<< :)
    Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytania?

@
    małpa68 swoją ofertę możesz zamieścić w tym wątku: >>klik<<. Tutaj Twój post usunęłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 29 kwietnia 2015
  16. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autorka kolejnego pytania/problemu nie zgłaszała.Domyślam się więc,że problem rozwiązany i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.