wymiana poeventowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 9 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

...nastąpila, a gdzie należy szukać ingrid? nie mam jej w skrzyni. Ingrid wygrałam, poradniki znam

2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Nie wiem, ile to jest "kilka dni", ale na pewno więcej, niż 20 godzin (czy ile tam minęło od końca eventu).
    Więc chyba trzeba jednak cierpliwie czekać ;)

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nastąpiła wymiana rogów i roślin specjalnych, item nie został jeszcze dopisany. A skoro znasz poradniki to zapewne i to zdanie również:

"UWAGA: Ostatnia z nagród zostanie dopisana w ciągu kilku dni po akcji specjalnej (...)"

Kiedy item zostanie dopisany do konta to pojawi się również w grze okienko informujące o tym fakcie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

zzizzie dziękuję za pomoc.

***kacper*** lubi to.
  4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

nie, dziękuję, czemu dublujesz informacje?

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wybacz, że miałam czelność napisać odpowiedź tuż po odpowiedzi Gracza, to już się nie powtórzy. Temat zamykam.

KaBeUK i chrumcia91 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.