wymiana po ewencie,

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 4 czerwca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

chciałam zapytać jak to bedzie wymienione?znaczy te cukierki?mam napisane u siebie że zostanie wymienione na 26 154 xpd i 17 436 x sg, iii to jest mnozone przez moje pd na farmie i ilosc sg? czy jak? bo nie kumam

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak jest napisane w poradniku:

Na planszy eventowej widoczna jest ilość złapanych do koszyka cukierków i ich wartość według przelicznika:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zletrafileskotku

nadal nie rozumiem jak to jest liczone, to co mi widnieje 26 154 xpd bedzie to 26 154 pomozone przez moje pd na farmie?

4. SMOD_Atena

Nie, nie będzie pomnożone przez poziom. Suma po lewej stronie to punkty za złapane słodycze czyli łączna wartość według podanego na grafice przelicznika, a po prawej suma PD i SG na jaką zostaną te punkty przeliczone po zakończeniu eventu.

5. zletrafileskotku

czyli dostane 26tys pd i 17tys sg juz za wszystko tak? :)

6. SMOD_Atena

No tak jak masz widoczne po prawej stronie na swojej planszy eventowej.

Ta informacja jest nieaktualna:

"Po uzbieraniu wymaganej sumy nadal możemy brać udział w mini grach, a każde z niewykorzystanych słodyczy zostaną wymienione: cukierki na 10 PD i 5 SG za sztukę, batoniki czekoladowe na 15 PD i 8 SG, lizaki na 25 PD i 15 SG."

Została właśnie usunięta z poradnika i jest podana właściwa:

"Po uzbieraniu wymaganej sumy nadal możemy brać udział w mini grach, a punkty zebranych słodyczy "Cukierkowe wsparcie" wymienione zostaną po evencie na 3 PD i 2 SG za 1 punkt."

Ostatnie edytowanie: 4 czerwca 2017
  7. zletrafileskotku

nie, chyba kumam. dziękuje

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.