wymiana na multokontach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dyniowyfarmer, 15 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dyniowyfarmer

dyniowyfarmer Forum Pro

witam mam kilka kont i pytanie na jednym mam róz koniki a na drugim róz kury czy moge sie wymienic

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ja mam podobne pytanie. jesli ja i moja siostra gramy w farmy na jednym laptopie (czyli te same IP chyba? nie znam sie zbytnio na tym), mloda kiedys nie miala meila wiec zarejestrowala na moją, to czy moze wyjsc cos stylu multikonta??

4. chmurcia91 Zapraszam do zapoznania się z ...OWH ....

A w szczególności z tym punktem ;

1.2.7 Użytkownik ma prawo do założenia na portalu kilku Kont. Jednak w niektórych grach, udostępnianych przez Bigpoint, Użytkownik może uczestniczyć używając tylko jednego Konta („zakaz używania multikont“). Bliższe informacje na ten temat Użytkownik znajdzie w regulaminie danej gry. Bigpoint zaleca Użytkownikom, którzy dysponują kilkoma Kontami, dokładne przeczytanie regulaminu gry, ponieważ naruszenie zakazu używania multikont może zostać ukarane natychmiastowym zablokowaniem Użytkownika.
    Również w grach, w których Użytkownik może posiadać kilka Kont, zabronione jest, aby klika Kont tego samego Użytkownika komunikowało między sobą lub w inny sposób współdziałało interaktywnie („zakaz pushingu“). W szczególności zabronione jest wykorzystywanie Kont do zapewniania korzyści samemu sobie na innym koncie przenosząc np. przedmioty lub wirtualną walutę w grze z jednego Konta na inne Konto tego samego Użytkownika lub przeprowadzając walki pomiędzy kontami tego samego Użytkownika.

Czy autor wątku chciałby jeszcze o coś dopytać ??:)

5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Autor kolejnych pytań nie zadał wobec tego temat pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.