Wymiana kolorowych reniferów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zdzichu295, 14 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

Czy wymiana kolorowych reniferów o których jest mowa w temacie "Naprawa błędów" jest już zakończona bo ja nadal mam te renifery w swojej stodole?

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

zdzichu295 gdy producent dokonuje wymiany przedmiotów (np. po zakończeniu eventu) zawsze ukazuje się okienko pop-up po zalogowaniu do gry (pod warunkiem że masz tę opcję aktywną). Okienko zawiera informację co i na co zostało wymienione oraz w jakich ilościach. Jeśli nadal masz przedmioty, które podlegały wymianie to znaczy że skrypt dokonujący tejże czynności jeszcze nie rozpoczął działania na Twoim koncie.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zdzichu295

zdzichu295 Młodszy ekspert

Okienka pop-up mam aktywne bo ukazała się informacja dotycząca wymiany nublońskich ślimaków pozatym ukazuje się też informacja o otrzymywanych prezentach od sąsiadów. Dzięki za informację. Nie mam więcej pytań. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.

4. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

zdzichu295 również dziękuję i życzę spokojnego wieczoru oraz dobrej nocy :)

Zgodnie z życzeniem temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.