wymiana 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tunia2710, 12 sierpnia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tunia2710

Tunia2710 Czeladnik forum

Witam, próbuję dokonać wymiany .
    Mam oferowane drzewo które chcę , i poszukiwane które mam w inwentarzu ale opcję wymiany mam wyszarzoną - komunikat że nie mogę dokonać transakcji ponieważ nie mam wymaganych przedmiotów. mam - zarówno rodzaj jak i ilość.Nie wiem o co chodzi :)

2. kika2891

kika2891 Czeladnik forum

To drzewko, które Ty szukasz powinno być po stronie oferowane,a to które Ty masz powinno być po stronie poszukiwane. Jeśli jest odwrotnie to dlatego jest szare. Proponuje dokładnie sprawdzić.

3. Tunia2710

i dokładnie jest tak jak piszesz ale nie wiem dlaczego nie mogę dokonać wymiany :/

4. duzy6666

duzy6666 Generał forum

Tunia a masz to drzewko w inwentarzu czy może jest ono posadzone

5. Tunia2710

jest w inwentarzu , mam nawet 2 sztuki..

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tunia, czy drzewko jest z ulepszeniem, czyli XXL?
    Jeśli tak i jeśli zdobyłaś je w sklepie w Wesołym miasteczku lub na kole fortuny, to jest ono połączone z podstawą.
    Należy je postawić na chwil na polu, potem zebrać z powrotem do inwentarza i wtedy powinno się dać wysłać.

7. Tunia2710

nie jest połączone - to zwykła podstawowa stara dobra magnolia;) oferowane jest: balsamowiec; poszukiwane jest: magnolia. Mam dwie magnolie w inwentarzu i...... klopsik....nie mam pojęcia o co chodzi

8. MOD_Zła

Sprawdź, czy oferta dotyczy jednego drzewka magnolii. Może być tak że osoba oferująca balsamowce może chcieć kilku drzewek w zamian.

9. Tunia2710

sprawdzone - 1:1

10. MOD_Zła

Zakładam, że posiadasz licencję na wymianę?

11. Tunia2710

oczywiście :)

12. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A może problemem jest zbyt niski poziom gracza w stosunku do poziomu na jakim znajduje się dane drzewo

13. MOD_Zła

Myślę, że wszystkie możliwości tutaj zostały wyczerpane.
    Pozostaje tylko skierować pytanie do Pomocy Technicznej

agniecha$ - dziękuję za pomoc.
    Jest też taka możliwość, choć niewielka, ponieważ magnolia jest dostępna od 15 poziomu.

Czy autorka tematy ma jeszcze pytanie?

14. Tunia2710

dziękuję wszystkim bardzo za pomoc - uderzam do PT ....
    kłódeńka :)

15. MOD_Zła

Proszę bardzo i udanych wymian życzę :)
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.