Wymagane uwierzytelnienie.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 24 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Przed chwilką na ekranie pojawiła mi się tabliczka z takim tytułem jaki ja podałam tutaj, serwer BP chce abym podała nazwę użytkownika i hasło i zalogowała się,bo inaczej nie mogę się dostać na farmę i nie wiem co robić?

MamiKar lubi to.
  2. Rozważna

Rozważna Forumowy żółtodziób

Mam dokładnie ten sam problem

3. Serenity9000

Serenity9000 Czeladnik forum

to samo miałam
    ale wpisałam hasło i nick i zniknęło

4. Marysia80

Marysia80 Forumowy żółtodziób

o_O widzę, że to nie tylko u mnie znów się coś spsuło;)

Kliknięcie "anuluj" spowoduje zniknięcie okienka i dalsze logowanie na farmę. Tak przynajmniej było u mnie.

5. Lena0702

Lena0702 Czeladnik forum

Na Twoim miejscu zmieniłabym szybko hasło logowania na farmę, bo mam wrażenie, że to wyłudzenie danych.
    Ja po prostu zamknęłam to okienko X-em, konsekwentnie X przy każdym wyskoczeniu okienka.

usiamik46 lubi to.
  6. dzidzio2

dzidzio2 Młodszy ekspert

Ja tam niczego nie podaję, może to jaki wyłudzacz?
    Zamykam iksem i dalej idzie...

usiamik46 lubi to.
  7. Serenity9000

Serenity9000 Czeladnik forum

8. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Zapraszam Wszystkich do zapoznania się z Oficjalnym Ogłoszeniem: Wymagane uwierzytelnianie.
    W związku z tym że istnieją dwa tematy dotyczące tego samego problemu ten pozwolę sobie zamknąć. Zapraszam tutaj: Wyskakujące okienko. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.