Wylogowywanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewelinaeb, 29 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewelinaeb

ewelinaeb Forumowy żółtodziób

Od wczoraj farma sama się wylogowywuje po paru sekundach. Próbowałam grać na różnych przeglądarkach ale na każdej jest tak samo.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Być może masz otwarte dwa okna przeglądarki lub próbujesz zalogować się na drugiej kiedy jesteś już zalogowana na innej przeglądarce lub innym komputerze. W takich sytuacjach dochodzi do wylogowania.

Sprawdź to proszę i daj znać czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. ewelinaeb

Sprawdziłam i jak mam otwartą jedną przeglądarkę i zamykam drugą to nadal problem występuje. Zauważyłam, że to się głównie dzieje jak zaczynam zbierać plony lub zagrody jak jest włączona i nic nie robię to jest ok.

4. SMOD_Atena

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. ewelinaeb

Zastosowałam się do odpowiedzi i na razie działa. Dziękuje za pomoc

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, mam nadzieję, że problemy już się nie powtórzą i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.