wylogowywanie z gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika johanaa1988, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

Kilka razy wylogowało mnie dzisiaj z gry. Od razu nadmienię że mam świeżo wyczyszczoną przeglądarkę.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Czy pojawia się jakiś komunikat podczas wylogowywania z gry?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Potwierdzam, mnie już 3 razy wylogowało w ciągu 10 minut.

4. marmlada

marmlada Fanatyk forum

witam
    u mnie podobnie, 2 x wylogowanie z gry (bez żadnych komunikatów)
    za trzecim razem pojawiły się kwiatki, po czym planasza z errorem, ale po odświeżeniu znowy pojawiła się farma, tylko nie zostały zapisane czynności, które wykonywałam przed "wywaleniem".

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Mnie też przez ostatnią godzinę parę razy wylogowało. Brak komunikatów. Raz przy probie ponownego logowania witryna była przez jakiś czas niedostępna.

6. johanaa1988

U mnie nie po-prostu nagle wył gre

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mnie wylogowało 4-5 minut temu jeden raz, też bez komunikatu

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

I mnie-3 przeglądarki i to samo...Komunikatu brak.

9. SMOD_Atena

Dziękuję za informacje, dopytuję co jest powodem takiej sytuacji, proszę o cierpliwość.

10. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

11. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie też już kilka razy mnie wylogowało z gry

12. SMOD_Atena

Wylogowywanie z gry spowodowane było pracami konserwacyjnymi, które już są zakończone, tak że nie powinno już być problemu.

Czy są jeszcze jakieś pytania?

13. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Problem jest dalej, bo gra muli strasznie. Od rana ładuje się strasznie długo a i tak nic nie można zrobić >:(
    Wiadomo kiedy gra będzie działała poprawnie, zwłaszcza, że dziś jest ostatni dzień eventu.

14. SMOD_Atena

PaulinkaG1904 mulenie gry a wylogowywanie to dwie różne sprawy. Na mulenie może być pomocne zastosowanie się do wskazówek z tego poradnika : >Gdy gra nie działa<.

W szczególności wyczyść pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >Reinstalacja Adobe Flash Playera<.

W ostateczności napisz zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >Poradnik<.

Czy Autorka tego wątku ma jeszcze jakieś pytanie odnośnie wylogowywania z gry?

15. SMOD_Atena

PaulinkaG1904 programiści również są bardziej zadowoleni kiedy nie ma żadnych problemów. W związku z tym, że dział Pomocy nie służy do zamieszczania opinii Twój post usuwam i zapraszam do wątków dyskusyjnych: >klik<<.

johanaa1988 czy masz jeszcze jakieś pytanie?

16. johanaa1988

Nie było wzmianki o pracach konserwacyjnych wiec to jest coś nie hallo

17. SMOD_Atena

Jeśli otrzymujemy informacje do zamieszczenia na forum to są zamieszczane a nie wszystkie prace konserwacyjne, zwłaszcza takie chwilowe są ogłaszane.
    Skoro jednak nie masz pytań to rozumiem, że problem z wylogowywaniem z gry już nie występuje i w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.