wylogowuju 2

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 12 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

Co sie dzieje z gra. Laduje co prawda do konca, ale kazdy nastepny klick powoduje NATYCHMIASTOWE wylogowanie

Ostatnie edytowanie: 12 lipca 2016
    tarantula66 lubi to.
  2. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Hej, u mnie jest podobnie tylko, że mnie nawet nie chce zalogować. W trakcie wczytywania wyskakuje komunikat ''Zostałeś wylogowany''.

tarantula66 lubi to.
  3. rysio

rysio Półbóstwo forum

bylo identycznie, moge grac ale w bardzo zwolnionym tempie, mnostwo czekania na zapis operacji
    12:04 dzialalo i juz przestalo

tarantula66 lubi to.
  4. -szalona-

-szalona- Wyjątkowy talent

Nie próbuje już logować, poczekam może coś się poprawi.

5. elzbieta1

elzbieta1 Chodząca legenda forum

Witam mam to samo .Może ta farma jest tak przeładowana, ze każde klikniecie powoduje wywalanie nas z pól. Programy antywirusowe też bardzo spowalniają gre

tarantula66 lubi to.
  6. myszulka

myszulka Ambasador forum

mnie tez ciagle wywala z gry,

tarantula66 lubi to.
  7. rysio

rysio Półbóstwo forum

Szanowni MODzi, moze to wg Was jeszcze nie jest efekt masowy, ale przy tylu glosach moze wypadalo by sie tym zajac?

tarantula66 lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

rysio, bardzo proszę nie dublować tematów. Problem z wylogowywaniem został już poruszony tutaj: >>>klik<<<. Zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.