Wylogowuje z gry.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Renia1920, 12 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Co się dzieje z grą w ciągu 5 minut wylogowało mnie z 4 razy gdy chcę przejść z łąki na łąkę? Proszę mi nie radzić czyścić ciasteczek,bo przedwczoraj czyściłam i mam nowy AFP.

2. starking71

starking71 Czeladnik forum

U mnie to samo

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Mam to samo, na chrome tak jest, przeszłam na firefox i jest w porządku. Zmieńcie przegladarkę.

4. Rozważna

Rozważna Forumowy żółtodziób

U mnie to samo.Zmiana przeglądarki nic nie daje.Ciasteczka i reszta w porządku.
    Przy okazji zwracam się tutaj do PT może ktoś to przekaże.
    Droga PT bardzo chętnie napisze zgłoszenie z mojego konta w grze,niestety jest mały problem.Ledwo napisze w zgłoszeniu trzy słowa zostaję wylogowana.Więc technicznie napisanie zgłoszenia do was na formularzu jest niemożliwe!
    Czy w związku z tym jak rozumie,moje zgłoszenie zostanie pominięte??

P.S.No i dostałam odp. od naszej kochanej PT.Zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone bo nie jest wysłane na formularzu z gry.
    I koło się zamknęło ;/

Ostatnie edytowanie: 12 lipca 2016
  5. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

wywala niezalażnie od przeglądarki, bardziej mi to na roboty techniczne wygląda

6. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Mam to samo, nawet na wszelki wypadek zmieniłam hasło. Dobrze wiedzieć, że to jednak nie atak na moje konto ;)

7. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Dołączam ,wylogowywało

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

9. rysio

rysio Półbóstwo forum

Widze szanowni MODzi, ze dla Was wazniejsze jest gdzie i ktory watek zostal otwarty, anizeli fakt ze gra jak nie dzialala i do nadal nie dziala. Przy okazji dziekuje za zamnkniecie "mojego" watku. Do Waszej wiadomosci: obojetnie przez jaka strone i wersje jezykowa sie loguje efekt jaet taki sam. I jeszcze jedno, pod moim (zamknietym) wpisem dolaczylo sie wiele osob z identycznym problemem, wiec to nie czaszczenie ciasteczek i odsylanie do watku "gdy gra nie dziala" jest tutaj potrzebne a dzialania programistow. Pozdrawiam

aleksandra i myszulka lubią to.
  10. SMOD_Atena

rysio zapoznaj się proszę z zasadami tego działu: >>>klik<<<.

Poza tym nie wydaje mi się, żebyśmy akurat teraz gdziekolwiek zalecali czyszczenie ciasteczek. Problem z wylogowywaniem został przekazany do działu technicznego gry.

11. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Zajrzyjcie na forum niemieckie i angielskie.
    Ten sam problem. Zgłoszony wyżej.

janafarm i myszulka lubią to.
  12. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

problem został zgłoszony, czekamy na informacje. Cierpliwości kochani.

aleksandra i myszulka lubią to.
  13. SMOD_Atena

Od dawna nie ma już żadnych zgłoszeń w temacie, wygląda więc na to, że problem z wylogowywaniem ustąpił. Temat zatem zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.