Wylogowuje mnie z gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 23 maja 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam,
    Mam pytanie, dlaczego nic nie pisze o ewidentnym błędzie podczas logowania?
    Loguje się, podaje login i hasło i zostaje wylogowany i wrzucony na stronę www.wp.pl
    Przypomnę że problem jest globalny a nie jednostkowy.

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Oprócz Twojego zgłoszenia nie ma żadnych innych, więc nie nazywałabym problemu globalnym.
    Zapraszam Cię do pomocy technicznej, gdzie można zebrać więcej danych. Sprawdź wcześniej stabilność połączenia internetowego i logowanie bez innych programów czy zakładek.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania dotyczące tego problemu?

3. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

To nie jest problem z połączeniem internetowym. Obstawiam że jest to związane z unijnym rozporządzeniem RODO.
    p.s.
    Proponuje to zgłosić wcześniej do centrali zanim problem stanie się globalny.

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

ajmk, Twój post nie jest związany z tematyką, więc został usunięty. Na przyszłość utwórz nowy wątek z własnym pytaniem, jeśli wśród aktywnych się takie nie znajduje. Problem może rozwiązać pomoc techniczna, która sprawdzi czy pakiet nie został odebrany.

Bronek82, aby zgłosić coś do Centrali potrzebujemy mieć danych, dlatego prosiłam o kontakt z PT. Jeśli problem stanie się globalny, na pewno poinformujemy o tym pracowników firmy.
    Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

5. chris975

chris975 Fanatyk forum

Mam ten sam problem.
    O ile w dniu wczorajszym i dzisiaj rano za którymś razem mnie wpuściło tak teraz dopiero po wielu próbach się udało.
    Wyrzuca mnie na stronę wp (tam zakładałem konto).
    Łącze w porządku, ciacha zjedzone.
    Do pt zgłoszenie wysłane. Chyba to nie jest jednostkowy problem...

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

chris975 dziękujemy za zgłoszenie problemu do PT.

Czy Autor ma tutaj jeszcze jakieś pytanie?

7. -boni-M

-boni-M Czeladnik forum

Ja mam ten sam problem od wczoraj wylogowuje mnie na stronę wp.pl

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

-boni-M jeśli problem nadal występuje to Ciebie również zapraszam ze zgłoszeniem do Pomocy technicznej.

A skoro Autor wątku dalszych pytań w temacie nie ma to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.