Wykorzystanie owoców

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ***kacper***, 15 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Witam. Mam dwa pytania
    1. Czy istnieje tabelka informująca do czego potrzebne są owoce drzew np. jabłka- do karmy dla......., : w rzemiośle do ......
    2. Szkoła Farmerów: dlaczego raz dopisuje po 5 punków za wysłanie prezentu czy wiadomości , a raz po 1 punkcie albo wcale nie dopisuje.

Ostatnie edytowanie: 15 stycznia 2016
    ross2 lubi to.
  2. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Przed chwila jako mentor otrzymałam rowniez tylko 1 pkt za skrzyneczke z serduszkiem- dlaczego?

ross2 i ***kacper*** lubią to.
  3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

coś się dzieje ze szkołą,,czekam na nowego kurczaka już 2 dzień,

ross2 lubi to.
  4. -anna2806-

-anna2806- Koneser forum

mnie wczoraj usunięto aktywnego kurczaka

ross2 lubi to.
  5. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

***kacper***, w przyszłości jeżeli masz więcej niż jedno pytanie zadaj je proszę w osobnych tematach. Jeżeli chodzi o tabele to nie przypominam sobie żeby było tego typu zestawienie. Mamy tabele z drzewami, zagrodami, fabrykami, misjami w spółdzielni, bonusami z rzemiosła. Tabeli przedstawiającej przydatność owoców z drzew nie znalazłam. Oczywiście sam możesz wykonać taka tabelę a następnie umieścić ją w tym miejscu: Nieoficjalny Poradnik Farmeramy. :)

Jeżeli chodzi o szkołę, to jak mówi poradnik: Szkoła Farmerów
    "Mentor będzie zdobywał punkty opieki dzięki współpracy z każdym ze swoich podopiecznych:
    Punkty te są potrzebne do wypełnienia paska opieki
    "

Jeżeli chodzi o problemy ze szkołą o których tutaj wspominacie spróbuję dopytać czy coś wiadomo.
    Bardzo Was proszę o wykonanie czynności o których mówi ten poradnik: Gdy gra nie działa, może standardowe zabiegi pomogą. :)

Czy są jeszcze jakieś pytania w temacie?

***kacper*** lubi to.
  6. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dzięki.
    Gram już na tyle długo, że wszystkie czynności "gdy gra nie działa" wykonuję nawet przy małych problemach, ale w Szkole nie pomogło. To już nie pierwszy raz nie dopisuje punktów, dlatego zapytałam.
    Informacje o wykorzystaniu owoców przydałyby się - chodzi mi o to, gdzie stale jest dany owoc potrzebny (misje w spółdzielni czy okazjonalne potrzeby pomijam). Wiadomo by było, których drzew więcej, których mniej trzeba, pomogło by to młodym farmerom.
    Miłego dnia.[/QUOTE]

ross2 lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W celu weryfikacji poprawności dopisywanych punktów opieki, czy też sprawdzenia dlaczego uczeń zniknął ze Szkoły zapraszam do Pomocy Technicznej :>>>klik<<<. Z pozycji forum nie mamy możliwości aby to sprawdzić.

***kacper***, tak jak napisała SMOD_Wadera*, jest bardzo wiele poradników o grze i tabel, lecz takiego zestawiania wykorzystywania owoców na chwile obecną nie ma.

Czy są jeszcze jakieś pytania ?

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomimo obecności na forum Autor kolejnych pytań nie zadał, więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.