wykorzystanie błednie dopisanych bananów... pytanie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kubek19999, 29 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kubek19999

kubek19999 Forumowy żółtodziób

A ja chciałam zapytać, skoro po dopisaniu bananów wykorzystałam je (bo oczywiście nie doczytałam), odblokowałam sobie moringę, to jeśli teraz zminusowało mi te banany a moringę dalej mam i mogę ją kupować na targu to czy to znaczy, że już normalnie mogę z niej korzystać? Dziękuję za odpowiedź.

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Możesz korzystać. Teraz tylko trzeba odrobić banany żeby były z powrotem na plus :)

3. kubek19999

Dzięki. Czyli napewno nie dostanę żadnej kary za korzystanie z niesłusznie odblokowanych rzeczy? :)

4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Jedyną konsekwencją są banany na minusie :)

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Dziękuję za pomoc. Dokładnie tak, nie ma żadnych dodatkowych sankcji, trzeba tylko odrobić wykorzystany "kredyt". Czy masz jeszcze jakieś pytania?
    Na przyszłość nie zadawaj pytań w wielu wątkach. Wystarczy zrobić to w jednym i poczekać na odpowiedź.

6. kubek19999

Dziękuję, już wszystko wiem.

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

No to zamykamy. Dziękuję za informację.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.