wygrany bonus

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 53klasa, 18 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 53klasa

53klasa Książę forum

wygrałam na tablicy z prezentami kombajn na 24 godziny (nie kupon )oraz +1, niestety kombajn jest nieaktywny a + 1 jest,prawdopodobnie juz czas sie nalicza a ja nie moge z tego bonusu skorzystać

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz na myśli Kalendarz Tiki to nie było do tej pory nagrody w postaci kombajnu. Natomiast bonus + 1 ( pierwszy prezent specjalny )dotyczy tylko zbiorów z pól.

Chyba, że ten kombajn wygrałaś na kole fortuny, wtedy jest to kupon, który sama musisz aktywować. Sprawdź proszę obszar kuponów.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Ja nie mam, żadnego bonusa klikając na herb? Gdzie go szukać?

4. SMOD_Atena

yvonnege_, otworzyłaś pierwszy prezent specjalny w Kalendarzu Tiki ?

5. 53klasa

53klasa Książę forum

Dzięki za pomoc tak istotnie to nie był kombajn tylko cos podobnego do kombajnu sory pomyłka

6. SMOD_Atena

53klasa, to taka ikona Stodoły dla bonusu +1 z upraw, może pomylić się z ikoną kombajnu.

yvonnege_, czy masz tutaj jeszcze jakieś pytanie ?

7. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Nie rozumiem Twojego pytania, szukam gdzie widać bonus +1, podobno jest widoczny w herbie

8. SMOD_Atena

Jeśli odebrałaś prezent specjalny czyli bonus + 1 to widoczny będzie po kliknięciu na Twój herb nad slotami:

Czy teraz dobrze wyjaśniłam czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Ja to zrozumiałam dawno, tylko, że ja nie mam takiej ikonki. Nie wiem dlaczego nie pokazuje się. Zaraz po 24 otworzyłam prezenty.

10. SMOD_Atena

Może masz więcej bonusów aktywnych w tej chwili i żeby widzieć te kolejne musisz kliknąć w strzałkę pod slotami w prawo żeby przesunąć bonusy.

11. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Dzięki za odpowiedz, ale chyba przesadziłaś trochę, na tyle to ja kumata jestem, żeby strzałkę zauważyć po 5 latach grania...

12. SMOD_Atena

Bardzo proszę, w takim razie nie jestem w stanie Tobie pomóc. Jeśli masz taki staż, to wiesz co trzeba zrobić jeśli na forum nie otrzymasz pomocy i satysfakcjonującej odpowiedzi.

Autorka tematu pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.