wygląd głównej farmy i dzikiej polany

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Merrick, 26 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Merrick

Merrick Moguł forum

Witam mam pytanie weszłam dziś na swoją farmę i zauważyłam z że rzeka zmieniła bieg na pierwszej w lewym rogu pojawiło się zakole rzeczki a na polanie zwiększyło się pole kosztem rzeczki czy to normalne czy tak miało być?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam

Mnie się wydaje, że nie ma różnicy :
    map.jpg

Obrazek z poradnika jest zmniejszony, a ten mój w oryginalnym rozmiarze i gdyby też był zmniejszony to wydaje mi się, że rzeki byłyby jednakowe.

Nie mamy też żadnych informacji w kwestii jakichś zmian w wyglądzie mapy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Merrick

Merrick Moguł forum

nie ale mam pytanie co z tą rafą cz miała być i nie ma czy coś na jej temat wiadomo?:oops:

4. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Nie ma i już nie będzie rafy, gdzieś było o tym pisane, ale nie mogę znaleźć:(

5. SMOD_Atena

Prace nad rafą koralową zostały wstrzymane, tutaj znajdziesz Ogłoszenie Bigpoint, w którym między innymi o tym jest mowa: >>>klik<<<
    Czy w związku z powyższym masz jeszcze jakieś pytanie?

Yaris_123 dziękuję za pomoc.

6. Merrick

Merrick Moguł forum

rok temu albo i więcej:p

7. SMOD_Atena

OO zostało zamieszczone 27 stycznia 2016 i żadnych, nowych wieści w tej kwestii nie mamy.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc ?

8. Merrick

Merrick Moguł forum

nie można zamknąć;)

9. SMOD_Atena

W takim razie zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.