wybieg solo

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika wojpul59, 28 kwietnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wojpul59

wojpul59 Stały bywalec

mam wybieg solo i nie wiem co z niego otrzymuję na polu jest czaszka i kości i lata biały ptaszek
    w drugim wybiegi mam 2szt czarne wrony proszę o pomoc

2. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Wybiegi dają PD lub TPD. Liczba punktów doświadczenia zależy od tego jakie zwierzęta są na nich umieszczone.
    Na podstawie samego opisu trudno mi na 100% stwierdzić jakie zwierzęta masz umieszczone na swoich wybiegach. Podejrzewam, że może to być nietoperz albinos, a co do wron to kwestia czy są one całkowicie czarne czy może mają jakieś kolorowe atrybuty.

Na początek poczytaj >>poradnik<< dotyczący wybiegów i zapoznaj się z >>tabelą<<, w której jest podane ile PD możesz otrzymać w zależności od tego jakie zwierzęta umieścisz na wybiegu.

3. wojpul59

wojpul59 Stały bywalec

dziękuję za odpowiedź

4. BA_Rock

BA_Rock Board Administrator Team Farmerama PL

Również dziękuje i kłódeczkę zakładam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.