wybieg nie działa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika taczanka555, 7 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. taczanka555

taczanka555 Baron forum

zlikwidowałam wybieg żeby zmienić skład, i nie mogę od nowa wpuścić zwierząt na niego, gdyż nie ma ich w tabeli do wybiegu. W stodole są. Przelogowanie, ponowne wejście do gry nic nie daje

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jakie zwierzęta chcesz umieścić w wybiegu?

3. taczanka555

taczanka555 Baron forum

rodzaje te co były czyli owce, plus owca ubrana

4. SMOD_Atena

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. taczanka555

taczanka555 Baron forum

linki które podałaś odnoszą się do Windows XP, ja mam nowszy.

6. SMOD_Atena

W Win 7 np... czyszczenie pamięci przeglądarki, ciasteczek cookies czy flashowych jest takie samo jak w XP. Reinstalacja AFP również. Spróbuj proszę zastosować się do tych wskazówek. Jeśli to nic nie da, to napisz zgłoszenie do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

7. taczanka555

taczanka555 Baron forum

napisałam, wątek proszę zamknąć

8. SMOD_Atena

W takim razie dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.