wybieg klasyczny dla małp ++

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sunshinexxxx, 7 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

Kupiłąm dzisiaj sadzonki na Bahamach i z jednej wyszedł mi wybieg dla małp klasyczny ++. Przecież małpy miały " aktualizacje" i zagrody ++ zostały wycofane, nawet w sklepie nie można tego typu zagród kupić wieć jakim cudem dostałam ja z TS ???

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak jak widać na grafice z poradnika Zagadkowa tropikalna zagroda"Topaz" :

Zagrody ++ są jak najbardziej możliwe do zdobycia w obecnej edycji zagadkowych zagród tropikalnych.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

rozumiem jakbym dostała leniwce, papugi, slonie, anakondy 66 bo do nich jeszcze nie zostaly zrobione kolorowe zagrody, ale malpy ?? zostaly wycofane juz dawno z poziomu klasycznego. Dziwne ze jakos nie dostaje kurnikow ++
    Bo to chyba taka sama zasada ??

4. SMOD_Atena

Zagadkowe tropikalne zagrody są w grze po raz pierwszy i jak widać zagrody ++ są dla wszystkich zwierząt, przy których występują czyli dla małp również. To, że wybieg dla małp ++ został wycofany ze sprzedaży w Galerii handlowej nie oznacza zniknięcia tej zagrody z gry i jak widać nadal można ją zdobyć, tym razem z zagadkowych zagród.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. sunshinexxxx

sunshinexxxx Forum Pro

zapytam sie gdzie indziej bo nawet wasze tlumaczenia drzewek wolaja o pomste do nieba

6. SMOD_Atena

Jak uważasz, a skoro tutaj nie masz pytań to temat zamykam i miłego dnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.