WYBIEG DLA ZWIERZAT DOMOWYCH

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zuza53, 29 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zuza53

zuza53 Okazjonalny autor

Dlaczego nie dziala mi wybieg dla zwierzat domowych , kupilam dodatkowe pole i nic.
    zuza53

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zuza53 wielkość stref w wybiegu dla zwierząt domowych przedstawia tabela:

Wszystkie informacje na temat tej części gry znajdziesz w poradniku: >>Wybieg dla zwierzaków domowych<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

Na marginesie proszę abyś nie pisała wielkimi literami, w internecie oznacza to krzyk i jest zabronione na naszym forum.

3. zuza53

zuza53 Okazjonalny autor

Przepraszam za duze litery , ale ja nie moge ustawic zadnej zagrody bo zagrody sa nie podswietlone , to jak mam tam cos ustawic
    zuza53

4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zachęcam do skorzystania z linku do poradnika, który został podany powyżej. Znajduje się tam lista przedmiotów do postawienia na polanie. Polecam też poradnik Farmerskie jaja - zwierzęta domowe.
    Czy masz jakieś pytania?

5. miwi45

miwi45 Weteran forum

Zwierzęta domowe to nie są zagrody. To wszelkie itemy, jajka, które daja bonusy. Wejdź z wybiegu do paska i podświetla Ci się tylko flakonik. Tylko przedmioty z tego zakresu umieścisz na wybiegu :) Powodzenia :)

6. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

miwi45 - dziękuję za pomoc.

zuza53 - czy masz jeszcze jakieś pytanie?

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.