wybieg dla zwierzaków

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika monika27_77, 22 sierpnia 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. monika27_77

monika27_77 Forumowy żółtodziób

mam odblokowane już dawno wszystkie pola, teraz z w sklepie wszystkie do ponownego zakupu, myślałam ze to będzie nowe pole kupiłam jeden obszar i "zjadło mi" 300 farmarek,czy jest możliwość ich odzyskania?

2. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

Jeśli masz odblokowaną całą polanę Wybiegu to nie powinno Ci pobrać farmarek.
    Zerknij proszę czy na pewno to dotyczy Wybiegu czy może Latarni lub Wybrzeży Rozbitków bo to też koszt 300 farmarek.

Natomiast po sprawdzeniu i upewnieniu się, że to jednak dotyczy Wybiegu to zapraszam do Pomocy Technicznej w celu sprawdzenia konta.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

Eviana lubi to.
  3. monika27_77

monika27_77 Forumowy żółtodziób

wybieg dla zwierzaków, mam odblokowane wszystkie strefy i latarni morskiej, kryształowych wodospadów, wybrzeże rozbitków, a w sklepie wszystko do kupienia od nowa.
    dziekuje za odpowiedz pisze do pomocy technicznej, pozdrawiam

4. MOD_Ruda

MOD_Ruda Fanatyk forum

W takim razie temat zamykam.
    Miłego dnia.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.