Wybieg dla zwierzaków - jak użyć.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika amdep, 23 maja 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. amdep

amdep Moguł forum

Dziś na wejściu jest ogłoszenie o zmianie w Sklepo Ramie, kliknęłam, zobaczyłam w Specjalnych te Wybiegi.

Wpisałam frazę w wyszukiwarkę, wiele osób pytało, link do FAQ - tam tylko lista itemów.

Mam niektóre z wymienionych itemów, ale:
    - itemy stoją na polach, nie wiem, czy mogę je "skasować" i trafią do paska, czy nie;
    - itemy coś dają na konkretne pole, na którym się znajdują - nie wiem, czy i jak będą działały, kiedy się znajdą na Wybiegu.

Pewnie to gdzieś kiedyś było podane, ale ja już nie bywam na Forum jak nie muszę.
    Uprzejmie proszę o wyjaśnienie działania Wybiegów.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Wszystkie informacje na temat tej części gry znajdziesz w poradniku:
    Informacje o itemach zebrane są w alfabetycznym spisie w tabelach:

Wszystkie itemy, które wymienione są w poradniku na temat Wybiegu dla zwierząt domowych można usuwać z innych polan, trafią wtedy do paska i będziesz mogła ustawić je na Wybiegu. Itemy, które dają % bonus dla PD ustawione na Wybiegu działają na zbiory z farmy i wyspy.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

amdep lubi to.
  3. amdep

amdep Moguł forum

Wszystko jasne, dziękuję bardzo. :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro wszystko jasne to temat zamykam, pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.