Wybieg dla zwierzaków domowych.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewik63, 18 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Witam.
    Kupiłam w skleporamie obszar- wybieg dla zwierzaków dostałam tylko wybieg dla 4 zwierzaków ale pola mi nie odkryło. Nie bardzo wiem jak te pola odkrywać. Jak się kliknie na obszar to przekierowuje mnie do skleporamy. Proszę o więcej informacji w tym temacie.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Te strefy odblokowywane w SklepoRamie są bardzo małe, zawierają powierzchnię 5, 6 lub 7 małych pól. Na odblokowanej strefie nie będzie widoczny kontur zwierzaka. Wielkość stref przedstawia tabela:

Pozostałe informacje znajdziesz w poradniku:
    Wybieg dla zwierzaków domowych

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Poczytałam i dalej nie pojmuję. Jeżeli kupiłam obszar to powinno mi odblokować jakiś tam skrawek a ja dostałam tylko sam wybieg. I co dalej?

4. SMOD_Atena

Ewik63 Wybieg dla zwierząt otrzymuje każdy Gracz po osiągnięciu 35 poziomu na farmie bez wykupywania dostępu i na start odblokowana jest powierzchnia o wielkości 35 małych pól. Kolejne strefy są co miesiąc wprowadzane do zakupu w SklepoRamie. Wyżej zamieściłam tabelkę z poradnika, w której podana jest ilość pól dla poszczególnych stref.
    Którą strefę z kolei odblokowałaś, za ile farmarek?

5. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Skleporama, dział specjalne na dole koło stref kryształowych, chyba za 300 farmerek.

6. SMOD_Atena

Strefy odblokowywane są kolejno, nie te, które Ty sobie wybierzesz tylko w ustalonej kolejności.
    Jeśli odblokowałaś strefę Wybiegu po raz pierwszy to może pomoże ta grafika:

wyb.png

W czarnym kółku jest strefa, którą kilknęłam żeby odblokować za 300 farmarek ale odblokowana została ta w czerwonej ramce bo tak jak napisałam, po wykupieniu strefy odblokowywane są w ustalonej kolejności.
    Sprawdź proszę u siebie czy masz tak odblokowaną tę strefę?

7. Ewik63

Ewik63 Forum Pro

Ok, już wszystko wiem, odblokowało mi a ja nie zauważyłam. Ślicznie dziękuję za wytłumaczenie, czasami i tu jest potrzebna pomoc. Życzę spokojnej nocy i ślę pozdrowienia.

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, również pozdrawiam i miłej nocy życzę a skoro wszystko jest w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.