wy oszuści!!!!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika tentytaz, 4 czerwca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. tentytaz

tentytaz Forumowy żółtodziób

ile jeszcze będziecie naciągać ludzi na te wasze pseudo eventy??? robicie wszystko żeby wyciagnac od ludzi kase na te floreny ja rozumiem wszystko każdy zyc chce ale lekka przedasa jest to jak postępujecie w tych eventach gdzie do wygrania sa nowe zagrody lub drzewa i zawsze dostaje się cos co się już ma żal mi was[ciach]ta gre i cala ekipe!

Wulgarne słowo usunęłam.
    BA_Salsa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 czerwca 2016
    Anuszki i kevin lubią to.
  2. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

tentytaz jeśli chodzi o nagrody jakim są TSy, to drzewka czy zagrody, które można z nich otrzymać są losowe. Nikogo tutaj nie oszukujemy bo nie dajemy gwarancji na otrzymanie konkretnego rodzaju.
    W związku ze złamaniem Regulaminu forum, tj. za używanie wulgaryzmów i obrażaniem, otrzymałeś punty karne.
    Zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.