wyłączył się zegar

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika maria5510, 7 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Jacenty70

Jacenty70 Młodszy ekspert

u mnie to samo wasi programiści niewiedzą co robić to co ja mam robić,po co robić takie akcje jak nie umiecie ich porządnie przeprowadzić.

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Ekipa forum nie odpowiada za stronę techniczną gry, my jedynie przekazujemy na bieżąco informacje ze strony naszych graczy do centrali i odwrotnie. :)

3. -Macocha-

-Macocha- Forumowy żółtodziób

4. maria5510

maria5510 Wyjątkowy talent

Mod , muszę na to odpowiedzieć skoro ktoś się wytłumaczył cyt ,,nie jesteśmy czasem w stanie w każdym wątku z prędkością światła odpisać ,,, ale bardzo długo gram i każdy Mod w stosunku do mnie leci mnie ukarać z prędkością światła ,,
    czyli trzeba czekać na poprawę gry??? Tylko jest wekend

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

Mario nie zgodzę się z Tobą, pozwolisz? :) Z tego co widzę czytając innych graczy na forum błąd chyba ustępuje. Spróbuj proszę wylogować się i zalogować ponownie. :)

6. GoskaK

GoskaK Ekspert forum

Wczoraj u mnie wyłączył się zegar, wróciłam do zadania 1 i gdy nadszedł czas zbiorów włączyłam Start jeszcze raz. Niestety poprzednie zbiory straciłam, zaczął naliczać od początku.
    Szczęśliwie zakończyłam czasówkę dziś rano.
    Współczuję serdecznie i trzymam kciuki, coby Wam się również powiodło.
    Pozdrawiam

7. danulka61

danulka61 Forumowy żółtodziób

nie moge przejsc do drogiego zadania chos zrobilam 10 procent co sie znowu u was dziej poco robicie ewenty skoro sa same gafy to jest wkorzajace

8. maria5510

Mod
    czy zgodzisz się czy nie ale tak jest już ze mną nie od dziś obserwuję i gram
    bardzo dziękuje za informację i wyłączę laptopa i poinformuję czy coś się zmieniło bo 15 minut temu nie było rezultatów

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

W takim razie czekamy, daj proszę znać czy już jest w porządku. :) Pozostałych Graczy również proszę o zrobienie tego samego. ;)

10. savinka36

savinka36 Okazjonalny autor

U mnie wrócił zegar i 1. zadanie. Czasu dodali na ukończenie 21h choć miałam wykorzystane ok. 12h. nagrody są wypisane cząstkowo bo niektóre już otrzymałam

11. maria5510

u mnie też wrócił zegar więc chyba nie wywali już , tylko nie wiem czy 1 zbioru nie jestem stratna , nie mm sił już na wyliczanki , więc jak będzie tak będzie
    tymczasem Mod możesz zamknąć ten temat
    jak pojawi się coś znów z zegarem to napisze drugi wątek
    Tymczasem dobrej nocki

12. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dziękuję bardzo i cieszę się, że u Autorki już działa. Miłej nocki również życzę i zakładam kłódeczkę. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.