wyłączyć

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika sochacka7575, 19 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. sochacka7575

sochacka7575 Czeladnik forum

jak wyłączyć misję czasową włączyłam ją przez pomyłkę za wcześnie

2. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

Nie da się :(

3eba poczekać aż czas sie skończy :(

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

GRZECZNYCHŁOPIEC, dziękuję za pomoc.

Niestety nie ma możliwości przerwania odliczania misji czasowej i musisz teraz czekać aż upłyną 24 h od włączenia.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

4. -Zuzinka-

-Zuzinka- Czeladnik forum

Jak wyłączyć pasek pionowy gadżetów wyskakujący po prawej stronie farmy?...nie wiem co mam wyłączyć w ustawieniach...proszę o pomoc

5. GRZECZNYCHŁOPIEC

GRZECZNYCHŁOPIEC Analityk forum

musisz wejść w ustawienia w zakładkach,
    po prawej u góry kliknij trybiki , tam zoba

szukaj ,
    wyłącz animację zbiorów

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-Zuzinka-, zapoznaj się proszę z tym poradnikiem: ..::klik::.. w przyszłości bardzo Cię proszę, załóż własny temat z pytaniem, żeby nie zaśmiecać już istniejących, zwłaszcza gdy Twoje pytanie nie jest związane z tematem danego wątku. Jeżeli masz więcej pytań - zadaj je śmiało, zakładając własne wątki. :)

GRZECZNYCHŁOPIEC
    , dziękuję za pomoc :)

Jak widzę Autorka tematu, pomimo obecności na forum więcej pytań w temacie nie zadała, w związku z tym ten wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.