Wulkaniczny bungalow.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika krys62, 9 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. krys62

krys62 Młodszy ekspert

Mam ulepszenia wulkanicznego bungalowu ale jakoś nie mogę znaleźć podstawy. Proszę o wskazanie jak ten item wygląda.

2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

3. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Witaj:) Informacje o tym itemie znajdziesz >>tutaj<<.

Czy te informacje są wystarczające, czy chcesz jeszcze o coś dopytać?

cyfrzakk, dziękuję za pomoc.

4. BA_Marion

kalina-malina, informacje o Bambusowej chacie znajdziesz >>tutaj<<. Ponieważ to zupełnie co innego niż Wulkaniczny bungalow i wyjaśnienia z nią związane mogłyby wprowadzić zamieszanie - Twój post usunęłam. Jeśli chcesz o coś więcej dopytać, otwórz proszę własny temat:)

Czy Autorka ma jeszcze pytania dotyczące Wulkanicznego bungalowu?

5. krys62

krys62 Młodszy ekspert

Tak informacje przydatne, ale ja pomyliłam itemy mi chodziło o Bambusową chatę. Najmocniej przepraszam i dalej czekam na podpowiedź.

6. BA_Marion

krys62, informacje o Bambusowej chacie znajdziesz >>tutaj<<. Ta chata "wykluwa się" z Jaja pandy. Zapoznaj się proszę z miniporadnikiem, do którego link Ci dałam.

Czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

7. krys62

krys62 Młodszy ekspert

No i ok. Poczytałam i jakieś zaćmienie umysłu chyba mam. W takim układzie kiedy mam postawić (Wulkaniczny bungalow 3 szt.) i (Ulepszenie bambusowej chaty 1 szt.)

8. BA_Marion

Po kolei: Wulkaniczny bungalow i Bambusowa chata to dwa zupełnie różne itemy.

Wulkaniczny bungalow powstaje z Jaja leniwca - to jajo zdobywasz za złote banany w VII komnacie Świątyni małp. Gdy już zamieni się w Wulkaniczny bungalow, możesz nałożyć na ten item łącznie 4 ulepszenia wulkanicznego bungalowu - też do zdobycia za złote banany, ale w VIII komnacie (posąg leniwca ulepszenie 1, ulepszenie 2, 3 i 4).

Bambusowa chata powstaje z Jaja pandy - zdobywane za złote banany w IV komnacie Świątyni małp. Gdy je wystawisz, po 168 h zamieni się w Bambusową chatę. Na chatę można nałożyć dwa ulepszenia - jedno będzie można zdobyć w misji stałej Projekt pandy, a drugie jest nagrodą w evencie Miasteczko tiki.

Czy te wyjaśnienia pomogły, czy chcesz jeszcze o coś dopytać?

kalina-malina, również miłego dnia życzę:) ale dla porządku post usunęłam...

9. krys62

krys62 Młodszy ekspert

No i już wszystko wiadomo, dzięki serdeczne. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

10. BA_Marion

Cieszę się, że się wyjaśniło:) Jeśli jednak znowu coś się zawikła, śmiało zakładaj nowy temat, co dwie głowy to nie jedna:)
    Również życzę miłego dnia i zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.