Wtyczka AFP

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika genetix25, 1 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. genetix25

genetix25 Stały bywalec

jaka jest najnowsza wersja wtyczki ??

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

genetix25, najnowsza wersja z tego co widzę to: 18.0.0.194

Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Tak mam pytanie
    tak zgadza się zainstalowałem AFP, ale przy tym jednocześnie zainstalował się McAfee/Security Scan Plus czy jest potrzebny ten program czy usunąć?

4. KaBeUK

KaBeUK Analityk forum

Nie jest potrzebny. To program antywirusowy. Jesli masz takowy już zainstalowany to ten możesz spokojnie usunąć. Swoją drogą strasznie irytujace jest wciskanie niechcianego oprogramowania -.-

5. yvonnege_

yvonnege_ Hrabia forum

Przy pobieraniu można odznaczyć ten program antywirusowy i wtedy nie zainstaluje się.

6. genetix25

genetix25 Stały bywalec

No właśnie nie zauważyłem i zainstalowało się , czyli można go wyrzucić ?
    i jeszcze pytanie? , zauważyłem że mam jeszcze Adobe AIR czy też potrzebny czy wywalić?

7. Merrick

Merrick Moguł forum

wszystkim wkurzonym na googla polecam maxona ;)

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

genetix25, jeśli masz zainstalowany jakiś inny program antywirusowy typu Avast czy inny, to McAfee spokojnie możesz odinstalować, a nawet jest to wskazane. Wskazane jest również uważne czytanie informacji o programach, które instalujemy oraz tych, które ukazują się podczas instalacji. W ten sposób unikniemy zainstalowania niechcianych programów dodatkowych.
    Natomiast Adobe Air do prawidłowego działania gry nie jest potrzebny, więc również możesz usunąć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

9. genetix25

genetix25 Stały bywalec

Dzięki wielkie za informacje
    Pozdrawiam
    pytań nie mam

10. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Skoro wszystko jasne, to na życzenie Autora, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.