Opinie Wszystkiego najlepszego, Farmeramo! - Urodzinowe zabawy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 stycznia 2024.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ela7114

ela7114 Młodszy ekspert

Witam u mnie niestety nic nie działa

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, znów jej się pogorszyło:(

3. WERONII

WERONII Koneser forum

Ulozylam 1 puzzle

4. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

gratulacje...dzięki za obrazek

5. malgos63

malgos63 Stały bywalec

No muliiii..... wpuścili na urodziny, nawet wypić nie zdążylim i już koniec zabawy
    :oops:
    A jednak polali:p

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no na takich urodzinach to ja jeszcze nie byłam....niby zaprosili ale wpuścić nie chcą :p;)
    czekam pod drzwiami :cry:xD

7. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Nie miałem możliwości odpowiedzieć od razu, ponieważ błędy w grze wyrzuciły mnie i z gry i z forum. Różnica pomiędzy Waszym oficjalnym ogłoszeniem a moim wpisem wynosi niecałą minutę, więc nie wiem skąd ta agresja po Twojej stronie. Ponadto - wieczorem wykręciłem na kole fortuny bonusy do zbiorów na 24 h. Przez ponad dwie godziny bonus trafił do <ciach> Podobnie jak zapewne bonus z wczorajszego pakietu mega żniwa czyli +3 do roślin i drzew (jakaś specjalna rekompensata dla tych co kupili?, haha, naiwny jestem). Jesteście w stanie zrekompensować kolejny wysyp gry?? Dacie na ochłap parę kropel SN, trochę śmigieł i tyle. I będziecie cali zadowoleni z faktu przekazania graczom jakichś bonusów. Natomiast nie widać ŻADNYCH perspektyw na poprawę funkcjonowania gry. Event goni event, nie macie czasu na spokojne popracowanie nad opanowaniem błędów.
    Ciekawe jest to, że wszelkie wyprzedaże nigdy się nie zawieszają. Czyli kasa, misiu kasa.

Wulgaryzm usunęłam
    BA_Marion

8. bunny132

bunny132 Półbóstwo forum

mnie też się udało ułożyć obrazek i na tym poprzestanę aż gra wróci do normy

9. tereska1108

tereska1108 Moguł forum

Niestety, gra nie działa?
    Kwiatek się kręci i nic nie można zrobić...
    Brak słów...

10. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Posadziłam. Rośnie drugi zasiew. Dobrze, że układanka nie na czas bo gra się nadal tnie. Już sobie przypomniałam jak się układa. Ramka najpierw! Darmowy ułożony

11. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Może założyć by oddzielny wątek gdzie gracze mogliby wklejać po kolei obrazki dla takich ciemnot w układaniu jak ja, byłoy mi o wiele łatwiej w układaniu.

12. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

czyli standardowe działanie. a co do meritum zero reakcji. brawo. jeszcze popraw te drukowane litery bo to przecież krzyk. szkoda słów. żal mi tych wielu lat wysiłku i pracy włożonych w Farmę i tego co tu osiągnąłem i na jakim etapie jestem. Ale tak na poważnie muszę się zastanowić nad sensem bycia tu.

13. RWM41

RWM41 Ambasador forum

Najpierw znajdz narożniki, Potem dopasuj do nich następne z prostą krawędzią. Jak masz ramkę, reszta prosta

14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

No cóż, członkowie Ekipy z całą pewnością niczego nie zrekompensują. Mają akurat taki sam wpływ na działanie gry i ew. rekompensaty, jaki masz Ty i każdy inny Gracz. Wydaje mi się jednak, że po tylu latach w grze i na forum powinieneś już o tym wiedzieć.

Biba, usunęłam post zawierający tylko cytat.

15. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ruszyło i po 5 min padło obdarowałam sąsiadów udało mi się zebrać pnącze ,ozdoby i padło na zbiorze tpd na wyspie ehhh

16. dembowyskwer

dembowyskwer Czeladnik forum

Niestety gra nie działa poprawnie, ciągle się zawiesza

17. d_anulka

d_anulka Hrabia forum

Myślę, że jak się gra rozkręci i zacznie naprawdę działać, to gracze będą wstawiać tu obrazki ułożonych puzzli. Zawsze można liczyć na Farmerów :inlove:. Mnie podpowiedzi z forum wielokrotnie ratowały z opresji :)

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2024
  18. mar1sz

mar1sz Okazjonalny autor

O 15tej. udało się zalogować, ale zbiór i pierwszy zasiew dopiero teraz 17:22.!!!>:(:wuerg::cry:

19. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

gra jest na chwilę obecną kompletnie niegrywalna i tyle

i nie są to żadne ataki DDOS, to sama gra jest źródłem preblemu, poprzednio też była, ta cała śpiewka o DDOs to zasłona dymna i tyle

20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Trudno. Parę bonusów poszło bokiem ale przecież to nie pierwszy i niestety nie ostatni raz.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.